Patakok kotrása lakossági bejelentések nélkül - önkormányzatoknak - Béta-tipp.hu

Érdeklődés:
+3670-429-0715; +3630-971-7595
2000 Szentendre, Kondor Béla utca 30. Pf. 187.
Tel.: 06/30-97-17-595; Fax: 06/26-315-539

Patakok kotrása lakossági bejelentések nélkül - önkormányzatoknak

A patakok folyamatosan ülepítik hordalékukat a meder alján, amit az áradások elkerülése érdekében időnként el kell távolítani. Sokszor közvetlenül a patak partján fák és kerítések találhatók, ami a munkálatok alatt sérülnek. De van erre is megoldás!

 

A folyamatos hordalék lerakás miatt a patakok mélysége az idővel és esőzésekkel arányosan csökken. Ennek következményképp egy nagyobb esőzés áradáshoz vezethet, ami megrongálja a parton lévő utakat, kerteket, és a telepített növényeket, eszközöket.

 

Gépeink képesek arra, hogy a mederből dolgozzanak, a csatornák, patakok környezete ép marad, így a lakosság sem szenvedi kárát a szükséges munkálatoknak.

 

Hogyan dolgozunk?

 

1. lépés

Első lépésben célszerű telefonon felkeresni minket ezen a telefonszámon: 70/ 429 - 0715. Ekkor egyeztetjük szóban az igényeket, miben és hogyan tudunk segíteni, illetve egy helyszíni bejárás időpontját.

 

2. lépés

A pontos árajánlat adásához arra van szükség, hogy a szakember egy helyi képviselővel bejárja a munkaterületet, hogy elegendő információval rendelkezzen az igényelt munkafolyamatokról és azok körülményeiről, valamint felméri a munka eszköz és időszükségletét. Emellett hasznos tanácsokkal látja el. A helyszíni bejárás alkalmával Kinál Béla, okleveles vízépítő mérnök segíti Önt tanácsaival.

 


 

3. lépés

A helyszíni bejáráson tapasztalt körülmények alapján szakértőnk árajánlatot készít Önnek. Az árajánlat egyeztetése után következik a szerződéskötés.
 

4. lépés

A kezdés a munkához szükséges gépek leszállításával kezdődik meg. Ezután kezdődik a durva földmunka. Az iszapot és egyéb tómedri hordalékot a partra helyezzük, majd - ha szükséges - a műtárgyakat (zsilip, vízlépcső) beépítjük, majd a munka zárásaként elvégezzük az utómunkálatokat (iszap elterelgetése, boronálás, füvesítés, stb.)

 

Miért válasszon minket?

 

Cégünk kifejezett a nehezen megközelíthető területek kotrására szakosodott. Gépeink alkalmasak arra, hogy - más nem speciális gépekkel ellentétben - extrém körülmények között is helytálljanak úgy, hogy közben a környezetük sem pusztítják le. Szakembereink közel 20 éve foglalkoznak azzal, hogy ügyfeleinket segítse a tavaik élővilágának megőrzésében.

 

Munkáinkra garanciát vállalunk, és utána is szívesen állunk a rendelkezésére, szívesen segítünk Önnek, ha kérdése lenne.

 

Tudjuk, hogy ebben az ügyben számos kérdés vetődik fel, ezért szívesen segítünk tanácsainkkal, ajánlásainkkal nem csak a kivitelezésben, de már a tervezésben vagy akár a pályázatírásban is.

 

Referenciáinkat ezen a linken tekintheti meg.

 

Már Önnél is esedékes lenne a patak meder megtisztítása? Kérjen tanácsot most Kinál Béla, okleveles vízépítő mérnöktől a 70/ 429 - 0715 számon!