Cégünk 1996 óta mocsarak, tavak, patakok, vízfolyások kotrásával valamint más kotrógépekkel megközelíthetetlen, járhatatlan területeken végzett földmunkákkal foglalkozik Gépeink képesek domboldalakon, hegyoldalakon,bármilyen meredekségű rézsűn vízszintes pozícióba állva akár függőleges falú árkot készíteni, vagy egyéb földmunkát végezni.

TECHNOLÓGIA

Belterületi szakaszokon kifejezetten előnyös, hogy gépeink a mederben a felvizi oldal felé haladva termeli ki az iszapot és alakítja ki a kétoldali rézsűt fa kivágása és kerítés elbontása nélkül, törekedve a természetes állapot fenntartására és a környezet védelmére. A kitermelt iszapot a mederben haladva a gép elteregeti a vízfolyás partjain vagy tehergépkocsira felpakolva hatósági lerakóhelyre szállítjuk. Tavak mederkotrásánál gépeink akár 1,5 m mély iszapban haladva, többszöri átrakodással, 8m széles sávokban termelik ki az iszapmennyiséget a partra, ahonnan szintén szállítóeszközre pakolva a kijelölt helyre kerül elszállításra.

Lánctalpas gépeink 15,5 m hosszú gémmel is rendelkeznek. Gyűjtő csatornák és folyóvizek kotrásánál kifejezetten előnyösek tekintettel a vízfolyások mélységére és a rézsűk hosszára. Tavak kotrásánál ezek a lánctalpasok egy komplex technológia részei, mivel a lépegető kotrógépek által a part közelébe juttatott iszapot ezek 15,5 m-ről kiemelik a partra.

ÜZLETPOLITIKA

Munkáink során Cégünk a Megrendelő kiszolgálására, a legjobb minőség biztosítására, a határidő pontos betartására valamint a legjobb műszaki megoldás alkalmazására és precíz munkavégzésre törekszik.